Σχετικά Με Εμάς

 

Βιοκαρπέτ

Μια ζωή αφιερωμένη στο χαλί!

Πάνω από 70 χρόνια τώρα “υφαίνουμε” την κληρονομιά και τις κλασικές αξίες μας μαζί με τις πιο μοντέρνες τάσεις, για να είμαστε σήμερα η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία παραγωγής και εμπορίας χαλιών -χειροποίητων και μηχανής- μοκετών, κουβερτών, φλοκάτης και άλλων προϊόντων για το δάπεδο και τη διακόσμηση του σπιτιού.

Με έμπνευση τα φυσικά υλικά, την τέχνη και την αρχιτεκτονική, τον πολιτισμό και την παράδοση, δημιουργούμε κάθε μας collection, φέρνοντας στον χώρο σας υψηλή και σύγχρονη αισθητική με μοναδικά σχέδια χαλιών, από κλασικά και μοντέρνα μέχρι τα πιο σπάνια χειροποίητα.

Κάθε χειροποίητο χαλί μας και ένα οδοιπορικό
στις μακρινές χώρες της ανατολής.

Ταξιδεύουμε στα μήκη και τα πλάτη της Ασίας, όπως Ινδία, Περσία και Αφγανιστάν, για να συναντήσουμε τους πιο αξιοθαύμαστους αρτιζάνους του κόσμου και να φέρουμε στα χέρια σας την τέχνη του χειροποίητου και τα πιο ξεχωριστά σχέδια. Η Βιοκαρπέτ αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο εισαγωγέα χειροποίητων χαλιών στην Ελλάδα.

Εξασφαλίζοντας αποκλειστική συνεργασία
με επώνυμους οίκους του εξωτερικού,

η Βιοκαρπέτ διαθέτει premium σειρές χαλιών που φέρουν την υπογραφή τους. Η τελευταία της επιτυχημένη συνεργασία με τη Naf Naf, χαρακτηρίζεται για τα μοναδικά σχέδια που συνήθως γίνονται τα best-sellers της σεζόν.

Με ενεργή δραστηριότητα και
στον τομέα του οικιακού ιματισμού,

στην μεγάλη οικογένεια προϊόντων της Βιοκαρπέτ συγκαταλέγονται και οι εκτενείς σειρές ειδών για το σπίτι Biokarpet Home και
Naf Naf, περιλαμβάνοντας λευκά είδη, ριχτάρια, υφάσματα επιπλώσεων και κουρτίνες σε επιλεγμένα καταστήματα του δικτύου μας και σε συνεργαζόμενα καταστήματα λευκών ειδών.


Η είσοδός μας στον τομέα του ύπνου,
με τη δημιουργία της προϊοντικής σειράς Bonmat,

ήρθε να πλαισιώσει το όραμά μας να καλύψουμε την έννοια “σπίτι” σφαιρικά. Σε συνεργασία με εξειδικευμένη μονάδα παραγωγής, διαθέτουμε πλέον και ανατομικά στρώματα κορυφαίας ποιότητας για μικρούς και μεγάλους, σε τρία από τα φυσικά καταστήματα του ομίλου.

Η πρόσφατη επιχειρηματική συστέγαση
της Βιοκαρπέτ με την εταιρεία entos

στο ανανεωμένο μας κατάστημα στην Κηφισιά, προσφέρει μία αναβαθμισμένη εμπειρία αγοράς με καινοτόμες ιδέες, εργονομικές λύσεις και προϊόντα υψηλής αισθητικής για κάθε χώρο και στιλ κατοικίας, για ολοκληρωμένη και άμεση εξυπηρέτηση σε μία επίσκεψη!

Σημαντική είναι επίσης η δραστηριότητα
της Βιοκαρπέτ σε επίπεδο B2B,

γνωστή στον τομέα επαγγελματικής χρήσης ως Biokarpet Contract. Με την πολυετή εμπειρία μας, την τεχνογνωσία, την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων μας και την αξιοπιστία των ανθρώπων μας, προσφέρουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα και τις πιο ιδανικές λύσεις σε ξενοδοχεία, casino, συνεδριακά κέντρα, εκκλησίες, τράπεζες, γραφεία, πλοία, εστιατόρια και επαγγελματικούς χώρους υψηλών απαιτήσεων.
 
Σήμερα, το δίκτυο καταστημάτων της Βιοκαρπέτ
είναι από τα μεγαλύτερα του κλάδου παγκοσμίως,
καθώς περιλαμβάνει 45 φυσικά καταστήματα, εκ των οποίων 41 εδρεύουν στην Ελλάδα και 4 στο εξωτερικό -1 κατάστημα στη Ρουμανία, 1 στη Βουλγαρία, 1 στην Αλβανία και 1 στην Κύπρο.


Μια ζωή αφιερωμένη στο χαλί,
στο σπίτι και στη ζωή μας μέσα σε αυτό!

Πάνω από 70 χρόνια αγάπης και αφοσίωσης για αυτό που κάνουμε, για να διαθέτουμε σήμερα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας που αντέχουν στον χρόνο, διαχρονικά κομμάτια για μια ζωή, αλλά και μοναδικά σχέδια από νέες συλλογές που ανανεώνονται κάθε χρόνο σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της διεθνούς μόδας.

Πάνω από 70 χρόνια μαζί και συνεχίζουμε.

Βιοκαρπέτ

Μαζί για μια ζωή!