Τρόποι Πληρωμής

Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντων σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

Αντικαταβολή
Πληρωμή με αντικαταβολή κατά την παράδοση των προϊόντων στον χώρο σας. Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2€ ανά παραγγελία, η οποία επιβαρύνει τον παραλήπτη. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας.

Masterpass
Πληρωμή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass.

Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.

Πολιτική δόσεων ανάλογα με το ποσό αγοράς:

 • Για αγορές προϊόντων από 201€ έως 400€: έως 3 δόσεις
 • Για αγορές προϊόντων από 401€ έως 600€: έως 5 δόσεις
 • Για αγορές προϊόντων από 601€ έως 1000€: έως 9 δόσεις
 • Για αγορές προϊόντων από 1001€ και άνω: έως 12 δόσεις
 • Για αγορές προϊόντων αξίας έως 200€, δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα δόσεων


 • Το www.biokarpet.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω κάρτας.

  Ασφάλεια
  H ιστοσελίδα www.biokarpet.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνσή σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.

  Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

  Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

  Απόδειξη / Τιμολόγιο
  Σε όλους τους τρόπους πληρωμής υπάρχει η δυνατότητα επιλογής έκδοσης απόδειξης λιανικής πώλησης ή τιμολογίου. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και (ιδιότητα) επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.