Συνεργασία με την NAF NAF

Η συλλογή της NAF NAF τώρα στη Βιοκαρπέτ!

O Όμιλος Βιοκαρπέτ ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσωπεία των λευκών ειδών του γνωστού γαλλικού οίκου NAF NAF, για όλη την Ελλάδα.
Πρόκειται για μια σημαντική εμπορική επιτυχία του Ομίλου, ο οποίος εμπλουτίζει με αυτόν τον τρόπο τις συλλογές ειδών σπιτιού. Η επιτυχία αυτή ακολουθεί την ανανέωση της εμπορικής πολιτικής των καταστημάτων Βιοκαρπέτ στο 2011.

Η NAF NAF είναι ένας από τους πιο γνωστούς και σύγχρονους οίκους μόδας της Γαλλίας, ο οποίος μετά την κατάκτηση του επώνυμου ρούχου, έχει επεκταθεί πολύ δυναμικά και στην αγορά λευκών ειδών και ειδών σπιτιού σε όλον τον κόσμο. Η συλλογή λευκών ειδών της NAF NAF διαθέτει μοναδικές σειρές σε σεντόνια, παπλωματοθήκες, παπλώματα, κουβερλί, κουβέρτες, παιδικές κουβέρτες και είδη μπάνιου.
Αν σκέφτεστε να ανανεώσετε το σπίτι σας και είστε λάτρης του προσιτού μοντέρνου και επώνυμου στα είδη σπιτιού, η επαφή με τις συλλογές της NAF NAF θα είναι μια πολύ δυνατή εμπειρία. Ιδιαίτεροι συνδυασμοί σε μονόχρωμα ή πολύχρωμα, ριγέ ή floral, όλα φτιαγμένα από τα πιο αγνά και ποιοτικά υλικά σε αποκλειστικό design των γάλλων σχεδιαστών της NAF NAF.
Τη συλλογή της NAF NAF  θα βρείτε στα ανανεωμένα καταστήματα Βιοκαρπέτ και σε επιλεγμένα καταστήματα λευκών ειδών σε όλη την Ελλάδα.

Κεντρική διάθεση: Όμιλος Βιοκαρπέτ, 5ο χλμ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ - ΑΘΗΝΩΝ, 411 10 ΛΑΡΙΣΑ, τηλ.: 2410688 688, Fax: 2410688 510, email: [email protected], site: www.biokarpet.gr