Νέα
Βιοκαρπέτ και Entos μαζί
01-07-2020

Βιοκαρπέτ και Entos μαζί

Το νέο κομβικό σημείο με είδη σπιτιού!
Βιοκαρπέτ και Entos μαζί στον κόμβο Νέας Κηφισιάς.

Το νέο σημείο αναφοράς των Βορείων Προαστίων αποτελεί ο κόμβος Νέας Κηφισιάς, με μια ενδιαφέρουσα επιχειρηματική συστέγαση του πλήρως ανακαινισμένου καταστήματος της Βιοκαρπέτ και του ολοκαίνουριου καταστήματος Entos στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα.

Η Βιοκαρπέτ, η μεγαλύτερη εταιρεία χαλιών στην Ελλάδα, συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη με τη διαρκή ανανέωση του δικτύου καταστημάτων της. Η πρόσφατη ριζική ανακαίνιση του καταστήματός της στην περιοχή της Νέας Κηφισιάς προσφέρει μια αναβαθμισμένη εμπειρία αγοράς, συνδυάζοντας μεγάλη ποικιλία χαλιών και λευκών ειδών σε έναν μοντέρνο χώρο υψηλής αισθητικής.

Η νέα άφιξη του Entos στο κτίριο της Βιοκαρπέτ δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές της περιοχής να επισκεφθούν ταυτόχρονα τις δύο κορυφαίες ελληνικές εταιρείες ειδών σπιτιού και να ανακαλύψουν ιδέες, λύσεις και προϊόντα για κάθε χώρο και στιλ κατοικίας.

Με αμέτρητα σχέδια επώνυμων, μοντέρνων και κλασικών χαλιών, χειροποίητων και μηχανής, παιδικών και καλοκαιρινών, μοκετών, καθώς και λευκών ειδών όπως πετσέτες, μπουρνούζια, σεντόνια, ριχτάρια, κουβέρτες, κουβερλί, παπλώματα, μαξιλάρια, παιδικά είδη και απίστευτες προσφορές όλο τον χρόνο, η Βιοκαρπέτ προσφέρει τις ιδανικές επιλογές για κάθε ανάγκη! Το Entos είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων στα έπιπλα σπιτιού και προσφέρει καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις με έμφαση στο design και την άριστη ποιότητα. Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα επίπλων για το καθιστικό, την κρεβατοκάμαρα, την τραπεζαρία, το παιδικό δωμάτιο, το γραφείο και την Airbnb κατοικία, καθώς και μια μοναδική συλλογή επώνυμων στρωμάτων και αξεσουάρ σπιτιού, όπως διακοσμητικά και φωτιστικά.

Το νέο κομβικό σημείο με είδη σπιτιού είναι εδώ!

Βιοκαρπέτ και Entos
Αρτέμιδος 4, Κόμβος Νέας Κηφισιάς (παράδρομος 15ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας)