Η ΕΤΑΙΡΙΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΝΕΑ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ
CONTRACT BUSINESS
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ
Η Εταιρία

Εταιρικό Προφίλ

 

Η Βιοκαρπέτ δραστηριοποιείται στο χώρο της κλωστοϋφαντουργίας από το 1950. Σήμερα αποτελεί τη κορυφαία Ελληνική βιομηχανία παραγωγής χαλιών, κουβερτών, φλοκάτης και μοκετών.
Επίσης είναι η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρία στο τομέα εμπορίας χειροποίητου χαλιού, εισάγοντας από χώρες όπως Περσία, Ινδία, Πακιστάν, Αφγανιστάν και πολλές άλλες.
Η ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ συνεργάζεται με την εταιρία DISNEY για την παραγωγή αποκλειστικών σχεδίων για παιδικά χαλιά και κουβέρτες και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των χαλιών των οίκων Pierre Cardin και Cacharel .
Έχοντας πλέον μια ολοκληρωμένη ποικιλία προϊόντων κλωστοϋφαντουργίας, η εταιρία δραστηριοποιείται και στον χώρο των δαπέδων εμπορεύοντας ξύλινα πατώματα (laminate), όπως ακόμη είναι μία από τις κυριότερες εταιρίες στον τομέα των λευκών ειδών, υφασμάτων, κουρτινών και ταπετσαρίας, έχοντας την επωνυμία Biokarpet Home.
Επίσης, η εταιρία έχει τα δικαιώματα του Ισπανικού οίκου ΚΑ International (υφάσματα επιπλώσεων, κουρτίνες, ριχτάρια, μαξιλάρια, ψάθες, διακοσμητικά και έπιπλα) και αναπτύσσει συνεχώς καταστήματα ΚΑ σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Στόχος της εταιρίας είναι η εξάπλωση των δραστηριοτήτων σε περισσότερες χώρες καθιστώντας τα επώνυμα προϊόντα ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ ακόμα πιο αναγνωρίσιμα στις διεθνείς αγορές.
Σήμερα το δίκτυο καταστημάτων της Βιοκαρπέτ είναι από τα ισχυρότερα του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς ήδη υπάρχουν σε λειτουργία 58 καταστήματα από τα οποία τα 42 λειτουργούν στον ελλαδικό χώρο και τα υπόλοιπα 17 καταστήματα στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, υπάρχουν 9 καταστήματα στη Ρουμανία, 4 στη Βουλγαρία, 2 στη Κύπρο, 1 στη Πολωνία και 1 στην Αλβανία.
Οι κτιριακές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Βιοκαρπέτ σε ιδιόκτητα γήπεδα, βρίσκονται στη Λάρισα.

.